/ Echipa noastră /
O echipă dedicată cu experiență extinsă
Echipa lui Bohe este formată din persoane cu experiență, care au o experiență extinsă în fabricarea mucegaiului. Fiecare membru are, de asemenea, măiestrie substanțială, abilități de design și atenție la detalii. Echipa managerială muncitoare este responsabilă de direcționarea angajaților noștri pentru a vă îndeplini eficient comenzile. Cu o echipă proactivă gata să vă servească, Bohe vă poate ridica poziția pe piața țintă.
Wu Yunhu
- Fondator Director General
A absolvit Universitatea SuZhou și s-a specializat în design în timpul universității. După absolvire, s-a alăturat renumitei companii japoneze Canon Group cu propriile sale condiții excelente. În timpul lucrului său la Canon Group, a învățat singur japoneză și a posedat abilități excelente de vânzări. În 2013 și-a început cariera de antreprenor independent. După doi ani de precipitare și lustruire, a fondat oficial Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. în 2015. În 2019, compania a fost transformată și modernizată, iar Jiangsu Bohe Mold Technology Co., Ltd. a fost fondată în Rudong, Nantong.
Echipa noastră
Din 2001, el este angajat în industria de proiectare și fabricare a matrițelor și are peste 20 de ani de experiență în producție.
Zhang Bude
Director General Adjunct
Ea a fost expusă la cotațiile din comerțul exterior și la exporturi tot timpul anului. Se ocupă de recepția și negocierea clienților europeni și americani.
Hu Yamei
Manager de afaceri
Are 20 de ani de experiență în industria matrițelor și are o perspectivă ascuțită și o capacitate de producție în ajustarea și modificarea matrițelor de precizie.
Kou Hanbing
Director departament proiectare
Ea a fost expusă la cotațiile din comerțul exterior și la exporturi tot timpul anului. Se ocupă de recepția și negocierea clienților europeni și americani.
Qiu Rong
Director de comerț exterior
Cu cât suntem mai buni, cu atât este mai bună mucegaiul
Printr-un spirit de echipă înalt, echipa Bohe dobândește un puternic simț al responsabilității pentru îndeplinirea sarcinilor în cel mai bun mod posibil. Iar atitudinea noastră pozitivă și captivantă ne permite să construim o formă mai bună și să vă servim mai bine.