/ Compania noastră /
Partenerul tău de încredere în industria mucegaiului
Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. a fost cunoscută anterior ca Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. Compania este angajată în principal în proiectarea și fabricarea matrițelor de ștanțare de precizie, cum ar fi matrițe pentru automobile, matrițe electronice 3C, și cercetarea și dezvoltarea aparate de uz casnic, echipamente medicale, semiconductoare și de automatizare. Și producția de diverse piese personalizate non-standard.
Peste 90% dintre angajații echipei companiei au o experiență de peste 15 ani în industria matrițelor. Echipa tehnică profesionistă poate răspunde rapid și precis la cerințele clienților pentru producție. Un bun sistem de service se reflectă în client de la prima interogare până la aplicarea produsului. Întreținere post-vânzare.
Începând cu 2021, compania a obținut peste 20 de brevete de înaltă tehnologie. Calitatea excelentă a produsului face ca matrițele noastre de ștanțare exportate în Japonia, Statele Unite, Germania, Mexic și alte țări. Vom continua să inovăm în tehnologie pentru a satisface diversele nevoi ale clienților.
Câteva momente cheie în Creșterea lui Bohe
2015
Înființarea Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. în Kunshan, Suzhou, China, cu o investiție de 5 milioane RMB. Activitatea principală: prelucrarea matrițelor de ștanțare de precizie și a pieselor de matriță
2016
Obținute drepturi de import și export, cifra de afaceri anuală a crescut cu 115% față de 2015
2017
Obține certificarea internațională ISO9001. În același an, a câștigat premiul pentru îmbunătățirea calității clienților japonezi.
2018
Creșterea rapidă a piețelor de peste mări Japonia, Statele Unite, Germania, Mexic, etc. au devenit piețe majore de export. Tranzacții valutare anuale JPY: 2.86 miliarde USD: 2.59 milioane.
2019
Locația strategică a Nantong Rudong pentru a construi o nouă fabrică. Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. a fost înființată și construită în același timp.
2020
Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. a intrat în funcțiune fără probleme
2021
Începeți să extindeți activ afacerile pe piețele europene și americane.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Misiune și viziune
  • Scopul întreprinderii
    Deveniți un brand excelent în industria matrițelor și serviți mai mulți clienți de înaltă calitate din întreaga lume
  • Filosofia muncii
    Mă schimb, cresc, hai să lucrăm împreună.
  • Scopul întreprinderii
    Clientul în primul rând, cooperarea câștig-câștig
Filosofia afacerilor
Tehnologie + Calitate + Pret + Livrare = Serviciu perfect
Calibru mare Echipament de productie
Pentru o producție eficientă și precisă, ne bazăm pe numeroase echipamente internaționale care sunt făcute pentru a dura și ajută la producerea componentelor într-un ritm rapid pentru a îndeplini cotele.
Personalizați-vă Mold Design
Primiți consultanță profesională cu privire la designul dvs., cu sfaturi profesionale susținute de ani de experiență în realizarea modelelor numeroși clienți. Bohe se angajează să găsească o soluție care să se potrivească obiectivelor și bugetului dumneavoastră, asigurând în același timp modelul finit specificațiilor dumneavoastră.
Facem o diferență Pentru Clienții Noștri
Clienții noștri variază de la mici angrosisti locali până la proprietari internaționali de mărci.
TOP CASE
RIGIDOR, SPATE
FORMING_RESTRIKING