/ Proces de fabricație /
Meșteșuguri de elită de la Facilități avansate
Pentru o producție eficientă și precisă, ne bazăm pe numeroase echipamente internaționale care sunt făcute pentru a dura și ajută la producerea componentelor într-un ritm rapid pentru a îndeplini cotele.
01Discuţii
Pe baza desenelor tehnice ale piesei fabricate prin presare, matrița este simulată cu mare precizie. Simulările sunt efectuate în mod repetat pentru a se asigura că nu apar defecte ale presei, cum ar fi fisuri sau riduri. Faza BoHe pentru a realiza matrițe de calitate și precizie superioare.

02Planificarea proceselor
Datele produsului sunt apoi introduse în sistemul CAD. Rezultatele sunt examinate cu atenție pentru a decide cea mai eficientă metodă de fabricare a matrițelor de înaltă precizie, luând în considerare caracteristicile materialului de oțel utilizat. Pe baza acestei examinări, o diagramă de proces este produsă și prezentată clientului.

03Amenajări
Apoi începe proiectarea matrițelor. Pentru a produce o piesă cu suprafețe curbate complicate, de obicei sunt necesare remorcare sau mai multe operații de presare. Pentru fiecare operație de presare este necesară o pereche de matrițe. După ce proiectarea matriței este finalizată, este produsă data pentru producția matriței.

04Planificarea proceselor
În faza de proiectare a matriței sunt comandate materialele necesare. Datele de proiectare sunt transferate la centrul de prelucrare, iar operațiunile de prelucrare primară și secundară sunt efectuate automat.

05Finisare și presare de probă
După terminarea prelucrării, fiecare matriță este supusă ajustării fine finale de către personal cu înaltă calificare, urmată de confirmarea pe o presă de probă pentru a asigura precizie maximă.

06Controlul calității
Matricele finite sunt testate de propria presa BoHe pentru a asigura conformitatea cu cerințele de calitate. În cazul în care apare o problemă, inginerii revin la etapele de prelucrare și finisare sau chiar înapoi la etapa de proiectare și repetă întregul proces pentru a obține cea mai înaltă calitate posibilă a matriței.

07Livrare
Matricele livrate sunt instalate în linia de producție a clientului și testate din nou. Deoarece testele amănunțite au fost efectuate în interior, matrițele au nevoie doar de reglare fină în acest moment. Inginerii BoHe oferă, de asemenea, îndrumări tehnice.

08Întreținere
După livrarea matrițelor, BoHe continuă să ofere asistență tehnică până când primul vehicul iese de pe linie. De fiecare dată când sunt instalate matrițe noi pentru a produce un nou model, inginerii BoHe vor vizita site-ul la cererea clienților și vor oferi suport tehnic.