/ Inginerie de proiectare /
desene sau modele Susținut de către
Experiență și tendințe ale pieței

La Bohe, avem o echipă de proiectare internă calificată, dedicată îndeplinirii nevoilor dumneavoastră de personalizare a matriței. Avem în total 9 designeri, inclusiv 6 persoane în modulul de abur, 2 în grupul de electrocasnice, 8 persoane cu 12 ani de experiență în proiectare și o capacitate de producție lunară de 25 de matrițe.
Meșteșuguri Născut din Experiență și abilități
Lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră prin consultanță profesională în alegerea materialului și a formei potrivite. De asemenea, designerii Bohe vă optimizează viziunea și o fac comercializabilă pentru publicul țintă cu performanța și durabilitatea pe care și le doresc. Începând ca o simplă schiță pe hârtie, fiecare matriță este falsificată pentru a-ți aduce viziunea la viață. Cu ajutorul nostru, putem găsi un design care să-ți îndeplinească obiectivele, respectând în același timp bugetul.
4 pași fără probleme în Construirea modelului dvs. la comandă
01 Depunerea designului
Echipa de proiectare studiază cu atenție conceptul dvs. Membrii cu experiență ai echipei noastre de proiectare oferă schița inițială. Comunicați cu dvs. detaliile
02 Eșantionare rapidă
Bohe va crea o mostră GRATUITĂ a matriței dvs. pe baza designului finalizat și vi-l va trimite. Eșantionul vă poate ajuta să decideți asupra oricăror modificări înainte de a trece la ultimul pas.
03 Producție în masă
După primirea avansului, trecem la fabricarea matriței dumneavoastră personalizate prin linia noastră automată de producție.
04 Ambalare și livrare
Comenzile dvs. finite sunt ambalate corespunzător în ambalajele dvs. personalizate și expediate către dvs. prin intermediul companiilor logistice de încredere.